Když něco moc bolí...
Anotace: Je to prostě úděl života, že človek přijde na to co pro něj ten druhý znamenal až když ho ztratí - promiň Aleši!!!
Bolí, když člověk přijde na to,
že si vlastně naházel klacky sám pod nohy.
Bolí to, když přijdu na to,
že to bylo ubohý.
Teď je to pryč už se to nevrátí,
chtěla bych, ale tys to zatratil.
Přišla jsem na to, že citům sem se branila,
teď sem tě navždy ztratila.
Nejhorší je, že tě chápu. PROMIŇ!!!
Komentáře (2)
Komentujících (2)