ZTRACENÁ LÁSKA
Nejhorší výčitky
stále se ozývají ze zdí
jejich zhnilé hlasy
snad nikdy nespí
Prohrály iluze
že se láska vrátí
vyhrály obavy
že se určitě ztratí
Ze snů zůstaly už jen střípky
střípky ztracených nadějí
už jen jejih zbytky
které snad přebolí
Přání uvadají..
..umírají
Vzpomínky zůstávají...
....přežívají
Komentáře (2)
Komentujících (2)