Prosbička
Anotace: Starší kousek, vyhrabán z magnetického smetiště pevného disku ale na rok se mne neptejte..
Posečkej čase,
daruj mi vteřinu,
že škodíš kráse
kladu ti za vinu.
Kráse okamžiku,
v níž mé srdce buší.
Tvou svírám ruku
a rudnou mi uši.
Ta chvíle mámivá
naráz je oheň a led.
Tvá kůže se usmívá
když cítí prstů balet.
V tom momentu celém
je plíživá trýzeň.
Studánko, tvým tělem
já hasit chci žízeň.
Posečkej čase,
nezavři dveře,
kterými já se
protáhnu k Věře.
Komentáře (0)