Jo, jo minulost...Té se nevyvaruješ a ani ji z mysli nevymažeš. Není dne abych nevzpomínala a slzičku neuronila. Ale řekla bych, že ty jsi na tom už o poznání lépe. Bylo to pouhé nedělní vzpomínání ???
27.06.2006 12:17:00 | Floweret
takovy nedelni splin,to nekdy na cloveka sedne..uz jsem se z toho vymluvila-v te basnicce,a dik za ucast.Taky koukam ze ted nebasnis..to prijde:)
05.06.2006 11:54:00 | Luciasek
Copak copak,zase se ti zastesklo?Koukám, že seš aktivnější než já, mě to teď nějak nepíše :)
05.06.2006 09:05:00 | petulinka :)