Jé, já to odklikla omylem...nějak se mi zamotala myš v ruce...i když to normálně nedělám, tak se teď přihlásím jako roj a zkusím to vylepšit, ju? Už před vynulováním jsem tu psala, že se mi to líbí :-)
08.06.2006 18:41:00 | no
Yfča už ti vysvětlila, co jsi vlastně napsal. A mně, i když nejsem Tereza, se líbí, protože jsem taky docela hračička.
05.06.2006 14:05:00 | JardaCH
nu sice doba W Matušky je pryč ale tohle je zcela změna tak že super
04.06.2006 22:50:00 | Pavel Kotrba
Ty jeden narkomane - na čempak jsi závislý - no, já tak malinko tuším, občas jsme spolu trošku diskutovali i na privátní lince ... Tohle je tím "narkomanstvím" opravdu pěkné, tak se přidám.
04.06.2006 22:19:00 | Hary_nš