Jsi...
Anotace: Mno....Prostě jsi
Jsi má princezna,
kterou chci osvobodit
klíčem zlatým.
Jsi ukrytá za sedmi zámky,
připoutaná zlatou nití,
k mříži stříbrné.
Jsi z toho celá smutná,
čekáš na prince srdce
tvého,
on však nepřichází.
Je upoután ve věži vzdálené,
avšak stále na tebe myslí.
Chtěl by býti u tebe,
avšak chudák nemůže.
Zlá čarodějka,
se jménem neznámým,
ho do věže zaklela,
do temného času ho uvrhla.
Jen naděje však u něj zbývá,
naděje,
že tě zase uvidí,
že tě opět políbí.
Komentáře (0)