Sen
Den končí,
chci spát.
Ve snu chci tvým vtipům se smát.
Chci něžně líbat tvoje rty.
Chci,abys hladil mě pouze ty.
Chci tvůj dotek cítit na kůži své.
Chci,abys hladil vlasy mé.
Chci,aby tvé oči patřily mým.
Aby všechno co jsem bylo tvým.
Komentáře (1)
Komentujících (1)