Zůstalo po Tobě
Anotace: To není vydírání, kdyby si někdo myslel:-)
Ruce prázdné, mysl ochrnula,
asi utopím se v té zničující bažině a...
...navěky zamrznu v oné době,
vzpomínky z lásky zůstaly po Tobě.
Bolestivé tělo, popraskané rty,
štěstím naplníš mě opět jenom ty.
Já i ona, milujem Tě obě,
...nenaplněné sny, zůstaly po Tobě.
Sevřené srdce, prázdná slova bez citu,
bez Tvé něhy jen stěží znovu procitnu.
Prosím, jinak nikdy neodpustím ani sobě...
..tuhle ztrátu a jen mé tělo bez dechu zůstane po Tobě...
Komentáře (4)
Komentujících (4)