Tvé verše jsou jako úplněk
za srdce lidi chytají
jsou jako zlatý doplněk
co lidé jen tak nemají
Jsou výjmečné a krásné
přitom jenom písmenka
ty tvé básně
jsou v lánu zlaté stébelka
07.06.2006 17:45:00 | k.kaculenka
Forma trosku drhne, ale priviram ocko a dvam plnou..nebot se mne to libi, hodne..hodne moc...
06.06.2006 18:52:00 | BlackTangerine