Nesmělý
Anotace: Nesmělost je krásná...
Nesmělý
Moje prsty hladí svými,
Ostýchavě
Náboj v těle doutná
Nedočkavě
Stáhl se zas do ulity,
zkouší stisknout ruku,
ztrácí půdu pod nohama
Chci Vás líbat trochu
Líbejte má ústa osamělá
Neprůbojně
Užijem si nesmělost i vášně
Velmi tajně
Komentáře (3)
Komentujících (3)