Amore
Ach, Amore běda! Kam šípem míříš,
tam vášeň rozpoutáš, pak si zmizíš!
Pak v poli ranění se zhlíží
a víc jim nikdo neublíží.
Pak krátké steny šlehají jak bič
a vzlyky derou jejich srdce pryč.
Nic nepomůže. Křič si, KŘIČ!!!
Přečteno 1147x
Tipy 1
Poslední tipující: Lachailla
Komentáře (0)