Jak vyjádřit lásku?

Jak vyjádřit lásku?

Anotace: Jak se dá vyjádřit lásku?

Jak vyjádřit svou lásku mám?
Jen prázdná slova nestačí,
to víš sám.
Hluboký pohled do očí.
NE to stále nestačí.
Vášnivě planoucí dotyky.
NE to stále nestačí.
Miluji tě,
mnohdy vše naznačí...
Autor Haydée, 07.06.2006
Přečteno 725x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí