splynutí
Anotace: jak dvě duše splynou v jednu,dvě srdce v jedno,dvě mysli v jednu...
vím jak hladí tvoje ruce
jak líbají tvé rty
snad jenom rybka na potoce
ví,co víš jen ty
otevírám svoje srdce
nechám proudit myšlenky
ty je budeš v letu chytat
rybka neví to,co ty
už není já a není ty
vždyť teď je jenom my
když den obléká si plášť tmy
máme stejné sny
Komentáře (2)
Komentujících (2)