Anotace: Ze zřícenin snů...
Rád chodím houštím plném kopřiv a lebed, bodláčí se
lepí na kalhoty, z jejichž křovin a divoce rozrostlých
šípkových keřů se objeví balvan a uprostřed jako menhyr
se skví zřícenina ohlodaná zubem času, skrývající
hrůzná tajemství středověku; temné magie, náboženských
procesů, válek a rodových pří o majetek; křižáckých
výprav, kde přeživší rytíři dožívali, byli otráveni
svými blízkými,... poptlačená láska, jenž se krutě
trestá podle platných starobylých zákonů,...
10.09.2007 09:33:00 | jehlaspichlas
Můj němý výkřik
Zemřelo srdce.
A svět? Svět je noc,
Kde ztratíte se před úsvitem.
krásná, opravdu mě mrazilo, když jsme četla...
14.06.2006 18:08:00 | Sunny
Nazdar rujino .o))
nahodou..na ruinach se da krasne stavet novej
krasnej barevnej svet...
a ruiny...
bych pod pohofku smet.. (a to hnet .o))
atakdale..atakdale..
volney verš ti de..
dyk to tvrdim neustale
ze vni (tobje) neco ye..)
tak so uz mam praci? nebo se bajecne lajdaaaas .o))
ps: mas prima kamaratku :o))
R.
11.06.2006 08:27:00 | Bean
Další hezké...:) Založila jsem si dokonce taky vlastní blog, když jsem zjistila, jak je to jednoduché!:)))
08.06.2006 11:20:00 | Isabella Monvoisin