A nemělo tam být
a "můj" cit je Tvoje zbraň.
místo dvakrát tvůj...tvůj cit, tvoje zbraň...nevim...možná je to vyjádřený dost brutálně :D ...s tou zbraní .D
07.06.2006 22:37:00 | joke27
Co vlastně znamená?
"a tvůj cit je Tvoje zbraň."
Jinak se mi moc líbí...
"Láska jako svíce svítí,
i když knotu ubývá,
stále hřeje, vzduch tu mísí,
ale sil nám ubývá."
...dost to vystihuje. :)
07.06.2006 21:52:00 | joke27