...Mlčící hrdličky...
Anotace: Je smutny, kdyz se propasne chvile kdy se maji dva navzajem radi a nejsou sto si to rict...
Stát tiše a dívat se do nebe
dívat se přes černé brýle
stojíme daleko od sebe
přestože o sobě víme…
Denně tak strádáme v samotě
čekajíc co řekne druhý
neřekne nic-tak sedíme na plotě
sedíme rozseti v temnotě
když můžem se radovat z duhy…
Můžem být spolu a šťastní
stačí jen pár slov a polibek
pak sednout si k sobě a snít
o Princi a Princezně z povídek…
Komentáře (4)
Komentujících (4)