Seděla....
Anotace: Jen tak jsem jela autobusem a napadlo mě to v rychlosti...
Seděla a ruce v klíně
s myšlenkou, že už nikdy nepohladí Tě.
Seděla v očích majíc touhu,
na pochybách zda milovat tě znovu mohu.
Seděla a ze smutku šedý opar,
přes něj neviděla, že netvoří už jeden pár...
Komentáře (0)