tahle se mi moc líbí...
opravdu originální a přitom upřímné vyznání
děkuji za komentář :o)
08.06.2006 15:24:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Ber život s humorom
Ešte ťa čaká veľa pekného
Čítal som tvoj horoskop
Začínal ako v rozprávke:
pro jedno kvíti slunce nesvítí
08.06.2006 12:01:00 | Luboško