5 sloves
Anotace: chci, toužím, potřebuji, trápím a doufám
Chci zas milovat a nechat si větrem cuchat vlasy,
Chci požívat hřejivou touhu a na těle studené mrazy,
Toužím něco nové zažít, mysli volně nechat v dál,
Toužím probdít celou noc, tak lásko už to neoddal,
Potřebuji dýchat kůží, jenž zdobí tvoje krásné tělo,
Potřebuji milovat tě tak, jak zrovna by se chtělo,
Trápím se a soužím duši která neví kudy kam,
Trápím tělo co mi sluší není to sen ani klam,
Doufám v tebe a tvou lásku, že tě poznám brzy již,
Doufám též i na oplátku, že oslovíš mě a půjdeš blíž
Komentáře (1)
Komentujících (1)