Růže a myšlenka
Anotace: Báseň co ti řekne na co myslíš. Každý v ní vydí jen to co chce. :-)
Ty seš moje růže,
co nepíchá i když může.
Ty seš moje milenka,
co má krásná kolínka.
Máš je jako z hedvábí,
jako z růže květ.
Tvá očka mě vždy omámí,
rozjasní můj svět.
Přečteno 496x
Tipy 5
Poslední tipující: lucajda89, pejrak, Aniška
Komentáře (1)
Komentujících (1)