Léto
Anotace: ...už aby přišlo :-)
Léto si dalo ruce do kapes
Vážky usušily křídla
Za rohem nebe asi štěká pes
Dlaň dlani věští osud z mýdla
Po kapsách léto ukrývá
Šlépěje v horké kůži
Den zvolna zmírá zaživa
Tma vášeň schová v bílém loži
Větrné mlýny pak s nocí zatočí
Umelou lásku na přání
Milenci utopí sobě se do očí
V řece vzdechů na prahu svítání
Léto má pár mincí po kapsách
Třeba ti k nohám jednu hodí
S kapkami rosy na řasách
Nový svět s ránem se zrodí
Komentáře (2)
Komentujících (2)