Touto básní ukazuješ,
že svou lásku miluješ.
Dívka, jež našla klíč k Tvému srdci,
Tě má již pevně ve své moci.
Proto Ti říkám drž se jí,
pěkný vztah Ti přeji.
Jen se nepropadni do velké beznaděje,
každá báseň u srdce hřeje.
Buď šťastný a měj ji rád,
každý má právo milovat.
12.06.2006 17:10:00 | Maličký Andílek