Pocity
Anotace: To je pro moje zlatíčko z lásky.
Láska je cit který cítíš,
je to cit který i ochutnáš.
Máš ho každý den před očima
a pořád po něm toužíš.
Toužíš milovat
a chceš být milován.
člověk chce tvořit pár
a jinak to už nebude.
Je to potřeba kterou každý má,
je to potřeba neviná.
Tvoří se páry
a sex se šíří do davu.
Kdo svůj protějšek nemá,
ztrácí hned náladu.
Píši jen pro tebe,
o tom jak tě mám rád.
Miluji tě moc
a chci se s tebou milovat.
Přečteno 495x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (2)
Komentujících (2)