Rozbité sklo a na zemi srdce
Střípky bolestí
Žal co odtéká pryč
Spoutané ruce
Mračna tvých zrádností
Nad hlavou
S jedinou žádostí
Zapomenout
S pohledem do nebe
A s jedinou prosbou
Oddělit se od tebe
Navěky nechat tě jít
Keď máš záujem o moju zbierku textov Láska na lízing
môžem ti ju poslať z mojej malej zásoby /pretože je
vypredaná/ ale musíš mi na mail napísať adresu kam