neznámý
Anotace: zůstaň se mnou...
Kdo to je?
ten o kterém sním.
Každou noc vchází do mého pokoje,
do rána trávím čas jen s ním.
Nemluví,jen upřeně hledí
a já v jeho očích se topím.
Po vlasech jemně mě hladí,
brzy,že ráda ho mám mu povím.
Černé oči jako noc,
dva plamínky v nich planou.
Nechci toho moc,
jen ať zůstane do rána se mnou.
Komentáře (1)
Komentujících (1)