Anotace: Prý co nás nezabije, to nás posílí a když né hned, tak jistě za chvíli.
Ty filozofko, bereš všechno asi jak to přijde, s nadhledem.Píše se ti lehce, samo to jde, to já teda postrádám, mám sklony k trudnomyslnosti.
15.06.2006 00:38:00 | Jarky