Anotace: jo jo laska je porad dokola bud boli nebo je hezka to se uz asi nezmeni bohuzel nebo bohu dik tot otazka :-)
život se skládá převážně z malých, obyčejných krůčků... často důležitějších, než některé velké kroky... tedy tohle je moje zkušenost... tak hodně štěstí...
12.06.2006 22:57:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
ty ses fakt blázínek!!!zase sem z toho hotová!!je to mooooc pěkný!pa
12.06.2006 19:49:00 | mončičátko