Člověk
Láska je křehká a je to něžný cit
milovat to nejde nikoho donutit.
Člověk je křehký a žena zvlášť,
chlap by mel delat pro ni ochraný plášť.
Má ji hýčkat a rozesmívat,
má ji v noci na ouško líbat.
Přečteno 427x
Tipy 2
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (1)
Komentujících (1)