Pro Aničku
Anotace: nemám co dodat...
Červánky jsou na obloze
a barví celé nebe.
Nedovedu si ani představit,
jak jsem mohl být bez tebe.
Dívám se rád na tvůj úsměv
a na tvá něžná líčka.
Představuji si jak tě meji,
a jak tě má ruka hýčká.
Láska má je od srdce
a vyznávám ji tobě.
Láska má je neviná
a vydrží v každé době.
Přečteno 575x
Tipy 1
Poslední tipující: lucajda89
Komentáře (4)
Komentujících (4)