sen
stale sním o tobě,
o tobě a o sobě.
kdy se vrátíš?
nebo lásku naši zahodíš?
stále nevím,
zda-li sním.
potřebuji tě u sebe,
bez tebe mráz zebe.
vzpomínám na lásku,
vzpomínám na zradu.
říkals ze mě miluješ,
tak proč teď zrazuješ?
stále o tobě sním,
pořád ještě doufat smím.
že jednou se vrátíš zpět,
a z růže dáš mi květ.
miluji tě a ty to výš,
věřím ze znovu nezradíš.
Komentáře (0)