Děkuji
Anotace: Přátelství na dalku
jeden človek pomohl mi,
když jsem byla smutná.
ten človek srdce utěšil mi,
připadala jsem si mrtvá.
potom jen náhodou napsal,
a já poznala že bude mi lépe,
se svými problémi se svěřil,
a já mu řekla své.
avšak ještě nikdy jsem ho nespatřila,
ale své srdce mu darovala.
je to nejlepší přítel jakého mám,
a cokkoliv na světě pro něj udělám.
Davídku jseš báječnej
a ja jsem ráda že tě mám
Komentáře (0)