smutek
Anotace: bez lásky jsem smutná
tys odešel možná navždy,
pro tebe jsem schopná vraždy.
celou mne smutek zahalil,
kamarád mne chlácholil.
prý vše zas bude dobré,
mě to však přijde smutné.
v noci koukam na nebe,
a stale myslim na tebe.
proč si pripadám tak smutná,
proč je na mne láska hnusná.
proč mě láska odmítá?
proč brány své mi zavírá?
Komentáře (1)
Komentujících (1)