miluji tě i přes tu dálku velikou

miluji tě i přes tu dálku velikou

Anotace: ...

Já miluji tebe, ty miluješ mě,
A šťastní jsme jak nikdo jiný na světě.
Jsem šťastná a
Budu šťastná napořád,
I když nás dělí zatím dálka veliká,
Ale ty jsi můj miláček veliký,
Kterého miluji navěky.

Miluji tě čím dál víc
Už bez tebe nechci být.
Miluji tě a chci tě vedle sebe mít,
Své rty na tvých chci mít,
Chci cítit tvé tělo na tom svím.
A slyšet sladká slůvka tví.
Autor Terík, 13.06.2006
Přečteno 512x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel