jen tak pro tebe
Anotace: pro potěšení dušičky
Pohlazení ti posílám,
potěšit chci dušičku,
políbení také přidám,
byť je to jen v tom slovíčku.
U srdíčka ať tě hřeje,
ta má krátká zprávička,
úsměv v tváři milý ať je,
jak ten dotek sluníčka.
Tak ti přeji krásné chvíle,
plné štěstí-radostí,
nedělej to co se ti nechce,
jen to hezké užívej do sytosti.
Přečteno 957x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, paneach
Komentáře (4)
Komentujících (3)