čekaní na návrat
Anotace: snad se jednou vrátíš...
toliko krásných dnů a nocí,
v jednom krátkém měsíci.
prožily jsme krásné věci,
stále mě máš ve své moci.
i přesto,žes mě opustil,
a mé srdce těžce ranil.
mám na tebe dále čekat,
nebo jsem to měla vzdát?
stale věřím že rád mě máš,
snad jednou mi své srdce dáš.
snad jednou budeš můj jen,
a snad už nebudeš jen krásný sen.
Martine jsi má nekonečná touha,
a mé srdce před bohem se rouhá.
Komentáře (0)