Chtěla bych

Chtěla bych

Anotace: .

Chtěla bych
opět romantickou náladu mít
ve své duši něžný cit probudit

Chtěla bych
svíčku představivostí zapálit
ve své mysli nápady oživit

Chtěla bych
svému srdci lásku ukázat
jak krásný je to cit dokázat
Autor Ema, 30.12.2004
Přečteno 925x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel