pro hezkou chvíli
Anotace: pro hezkou chvíli a úsměv
Myslím na tě v tuto chvíli,
píši krátkou básničku,
ať obsah je ti lásko milý,
chci pohladit ti dušičku.
Úsměv ať ti tváře zdobí,
radost měj i v srdíčku,
ať půvab tvůj ti stále sluší,
jak na nebi sluníčku.
Hezkých chvil měj stále dosti,
to ti přeji ze srdce,
raduj se i z maličkostí,
třeba-i z těch pár slov v básničce.
Přečteno 832x
Tipy 2
Poslední tipující: paneach
Komentáře (2)
Komentujících (2)