Konec
Konec
Srdce mi puká a na krajíčku slzy mám,
už nikdy se s Tebou neshledám.
Zazvonil zvonec,
a je konec.
Bez Tebe dál nechci žít,
a mé srdce bez Tvého nemůže bít.
Můj život tímto končí,
už se ze světem loučí
Je to jako vzít slunce květině,
bez kterého stezkem zahyne.
Miuji Tě!!!
Komentáře (1)
Komentujících (1)