V apatice na předměstí
Anotace: S plnou taškou s konzumu, s peněženkou na ruce, že bys mě zas chtěl. To chtělo víc rozumu, když jsem byla v záruce, tvůj čas vypršel.
V apatice na předměstí,
směnil ´s lásku za přátelství.
K tomu kilo mouky dali,
navrch cukr přisypali.
A Tys jim dal korunu,
s práznou láhví od rumu.
Teď bys měnil nemáš za co,
už je to pryč moje zlato.
Uteklo to jako voda,
byla mě pro Tebe škoda.
Komentáře (3)
Komentujících (3)