Anotace: ...
Překrásná, nádherná... Já opravdu nevím, co k tomu dodat...++
Ps: "JEJ" (ano, asi tak...)
21.06.2007 19:04:00 | Qee
podléhám..
tvým veršům..
racionální stravě...
pohance..
nalézám..
že svět..
je ještě plný..
romance..
mnamka sinorita
a nad obzorem rosa naděje se třpití..
žijme si do syta
než přijde soumrak a šecko bude v ř...
.o))
hmmm
16.06.2006 06:47:00 | Bean
Taky ti asi příjdu něco roztrhnout! Tvé básně mě vždycky dojmou, jsou skvělé. Ty musíš být zajímavý člověk...
15.06.2006 20:21:00 | Exodus