Kamarád :(
Anotace: co nadělám, když se kamarád do kterého se zaláskuji, vrátí ke své přítelkyni?!
Láska k Tobě dala mi křídla,
Tys teď mi je vzal.
Ale můžu Ti mít za zlé,
že vrátil ses k dívce,
kterou's miloval?
Můj cit je pouhou touhou,
Tys byl mým krásným snem.
Chtěla jsem s Tebou letět ke hvězdám,
sama dolů spadla jsem.
Jsi stále mým dobrým přítelem,
stále Tě v srdci mám.
Bojuji se svým o lásce snem,
štěstí a radost přeji vám..
Komentáře (2)
Komentujících (2)