Mít křídla
Anotace: o přání létat a milovat...
Mít křídla a letět k oblakům,
mít křídla a letět výš.
Dotknout se svých hvězdných snů,
kde o mých citech víš.
Mít křídla a letět ke hvězdám,
k té záři Slunce blíž.
Své sny já jenom Tobě dám,
jsi přítel můj, mně rozumíš.
Mít křídla a letět ke slunci
bez toho aby hrozil pád.
Já jen s Tebou létat chci,
s Tebou chci žít, radovat se, spát...
Komentáře (2)
Komentujících (2)