Pověz mi, prosím, kde jezdí ten Tvůj úžasný vlak. Hned bych si šla koupit lístek. Pěkná básnička :o)
27.07.2006 13:47:00 | mamina
první dvě sloky se mi moc líbí, ty další dvě něco postrádají, nebo myšlenkově k začátku neladí, podle anotace bych čekala jiný závěr... jsem z toho poněkud rozpačitá...
18.06.2006 11:06:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Pripada mi to trochu uchvatany a rikankovity a nuceny... To se srovna casem neboj a pis.
18.06.2006 10:44:00 | Tomáš Ektus