Od nože díra
Anotace: bolest, zklamani...
Vidíš mě...
Ležím tam v rakvi,
pod prsem od nože díru,
a v bříšku něco,
čemu říkala bych možná "synu"
Ano jsi to ty, komu ja dávám vinu!
Zradil jsi mě i malého,
neměla jsme jistotu, že bude mít otce stálého.
Trápení den za dnem,
slzy jak hrách,
konec přišel s tímhle ránem,
po mě zbyl prach.
Jak spěšný vlak si projel kolem mne,
od té doby vidím blázinec jak své pazoury ke mě pne.
Nezbylo mi nic jiného než nůž do ruky vzít,
a své srdce s ním prorazit.
Bolelo to moc, ale netekly mi slzy,
věděla jsme, že mi bude líp,
a že už to bude brzy.
Teď nademnou stojí jeden velký kříž,
ty tam chodíš sedávat
a večer s mojí fotkou spíš.
Už nikdy se mě nedotkneš, nepohladíš moji tvář,
už spolu neuvidíme tolik vysněnou polární zář.
Tímhle se loučím já s tebou
a naposled posílám polibek.......
S láskou ....a něhou!
Komentáře (0)