vyznání
VYZNÁNÍ
Tak jako stín, co pod světlem se ztrácí.
Tak jako den, co hledá novou masku.
Stejně i já mám jen jedno přání.
Najít tvou obětavou lásku.
Tak jako svíce, co brzy dohoří.
Tak jako sen, co nad ránem se ztratí.
Stejně tak mé srdce touží
ať se duše tvá jednou zase vrátí.
Tak jako pták, co přistřihli mu křídla
a smutně se dívá do nebe
stejně tak v mém srdci touha dřímá
navěky být blízko u tebe.
Komentáře (1)
Komentujících (1)