Pro S
Anotace: Tohle jsem napísala pro jednoho človíčka. Je to fakt zvláštní. Ještě před 3 týdny jsem si představovala jako ho vraždím a dnes?! Bez něj bych nedala ani ránu.
Když vzal jsi mě do náručí,
já jasně věděla, že chci jen tebe.
Bylo to jako dostat pugét růží
a nad hlavou mít modré nebe.
A ten polibek co následoval,
byl jak z nebe blesk.
Nevěřím, že bys mi lhal,
že tak na dno bys klesl.
Komentáře (0)