Anotace: Nakupuju ve svym krámu radost,smutek,náladu,snad tam najdu to,co hledám,když to trochu přehrabu. Přijďte taky lidičky,na všechno lék mají,všelijaké mastičky,tajně prodávají. Na smutky i na duši,maj náplast a fáče,zalepíme srdíčka a bude míň pláče.