ON a ONA
Kráčeli spolu dva-ON a ONA
miluji kopretiny
a léto jako tebe
...nad nimi blankytné nebe
On a Ona pili lásku
z okvětních kalíšků...
On říkal jí vílo a Ona-nazvalo ho kouzelníkem.
Pak nebe ztemnělo,jak by ho zakryl víkem
zmizela víla,
zmizel kouzelník
Zůstali zase jen dva
ON a ONA
Komentáře (1)
Komentujících (1)