jako literární analfabet formu nehodnotím, obsah se mi líbí, jen ten závěr je zřejmě přiměřený tvému mládí... zůstane ti v srdci, to jo, ale kvůli tomu nepřestávej žít... :o)
a děkuji za velmi krásný komentář
(a kdyby nebyl krásný, poděkovala bych taky, je to můj zvyk) :o)
29.06.2006 14:19:00 | Jasmína zatoulaná z hvězd
Na mě až příliš jednoduché (ale nebudu lhát, sama mám také několik podobných básní), ale je to takové naléhavé..
22.06.2006 11:51:00 | Aro