Na co čekáš?
Tak už mě polib
a netrap mě.
Tak už mě polib
a nenič mě.
Tak už mě polib
a vezmi mě do nebe.
Tak už mě polib,
já čekám jen na tebe.
Tak už mě polib,
víčka jsou sevřená.
Tak už mě polib,
jsem láskou zmámená.
Tak už mě polib,
přestaň si se mnou hrát
Tak už mě polib
a řekni :,,Víš jak tě mám rád?''
Komentáře (1)
Komentujících (1)